Profiel

Ik kan uren praten over Gemini Design en wat we doen, maar ik zou waarschijnlijk teveel webruimte verbruiken.

 

Gemini Design werd in 2005 geboren uit mijn interesse en passie voor webdesign en grafisch ontwerp.

 

De eerste 10 jaar werkte ik met Gemini Design als bijberoep, vermits ik voltijds voor Cisco Systems werkte, eerst als netwerkingenieur (mijn andere passie) en dan als Senior Manager, verantwoordelijk voor een team van ingenieurs en operations managers verspreid over heel Europa. Ik was verantwoordelijk voor de premium service naar de grote Service Providers in heel Europa.

 

In 2001 behaalde ik mijn CCIE certificatie (Cisco Certified Internetwork Expert) en nog steeds ben ik zeer geïnteresseerd in netwerktechnologie.

 

Het jaar 2015 kondigde zich aan met zeer veel veranderingen en ik besloot dat het de juiste tijd was om een zeer belangrijke keuze te maken in mijn carrière. Ik koos ervoor om voluit voor Gemini Design te gaan.

 

Mijn grootste passie is steeds grafisch ontwerp en webdesign geweest. Al van de vroegste geboorte van het Internet was ik bezig met websites op poten te zetten. Ik merkte dat het blijkbaar zeer moeilijk is een uniek aanspreekpunt te vinden dat zowel grafisch als technisch aangename websites kan creëren. Voeg daarbij netwerkontwerp en installatie en drukwerk, en u kan zien dat Gemini Design uw One Stop Shop kan zijn om uw bedrijf virtueel en tastbaar op de kaart te zetten.

 

Als u een mooie website zoekt die klanten naar uw zaak lokt, contacteer ons dan gerust. Ik kijk graag samen met u wat we voor uw bedrijf kunnen doen.

gemini-signature