Het hart van Gemini Design is onze liefde voor mooie dingen en Grafisch Ontwerp. Wij maken graag uw naamkaartjes, flyers, posters, vlaggen, spandoeken, en nog zo ongeveer alles wat u kan bedenken.

 

Als u een promotiecampagne lanceert is het belangrijk ervoor te zorgen dat uw Grafisch Ontwerp verzorgd, in het oog springend, en aantrekkelijk is voor uw potentiële klanten.

 

Wij ontwerpen uw mooie beelden en kunnen u de ontwerpen aanleveren in digitaal formaat, klaar om te versturen naar de drukker van uw keuze. Als u liever het drukken aan ons toevertrouwt kunnen we dit natuurlijk ook voor u regelen!

 

Gemini Design kan uw nieuw catchy logo ontwerpen dat onmiddellijk bij uw klanten in het oog springt.

 

Als u oude foto’s heeft die dierbare herinneringen bevatten, maar aangetast zijn door de tand des tijds, kunnen wij ze in hun volle glorie herstellen.  We verwijderen scheurtjes, vlekjes, krasjes en herstellen de kleuren of het contrast tot wat het was wanneer de foto genomen werd.

 

Als u mooie foto’s genomen heeft, maar u had ze graag “opgeschoond” gezien, kunnen wij dit natuurlijk ook voor u doen.  We maken er foto’s van waar u gerust mee kan uitpakken!

 

Neem gerust contact met ons om te zien hoe wij u met Grafisch Ontwerp bij uw project kunnen helpen!

graphicsslider_900_0006_geminicard-1

NAAMKAARTJES

graphicsslider_900_0002_IMG_3090_DxO-1-Edit

FOTOBEWERKING

graphicsslider_900_0000_banners

SPANDOEKEN

graphicsslider_900_0000_Bedankt_flat

UITNODIGINGEN

graphicsslider_900_0007_BBQ_folder_voor

FOLDERS

graphicsslider_900_0004_IMG_1744-Edit

FOTOBEWERKING

graphicsslider_900_0005_IMG_0646

FOTOBEWERKING