Webdesign of website ontwerp is waar we echt creatief worden en de mogelijkheden en opties snel vermenigvuldigen.

 

Er zijn verschillende factoren die bepalen welke webdesign oplossing het beste voor u is:

  • het aantal pagina’s
  • de frequentie van updates
  • het soort inhoud

Wij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze voor uw webdesign dat volledig beantwoordt aan uw vereisten.

 

Sommige van de mogelijkheden zijn:

  • een CMS (Content Management System of inhoudsbeheersysteem) gebaseerde website die u toelaat zelf updates aan de site te maken als u een basisbegrip heeft van HTML en CSS. Indien u deze vaardigheden niet of onvoldoende beheerst, geen nood, wij maken met plezier alle vereiste updates aan uw website voor u.
  • Een vaste HTML-gebaseerde website
Een website is persoonlijk. Contacteer ons en vraag een offerte op maat voor UW site!
webdesignslider_0000_application-dev
webdesignslider_0002_photoshopCS4_512
webdesignslider_0001_WordPress_logo_8
webdesignslider_0004_Layer 2
webdesignslider_0005_Layer 1
webdesignslider_0003_Layer 3

Welke oplossing u ook verkiest, het startpunt zal zijn dat u ons input verschaft over de kleurencombinaties die u wenst, en indien mogelijk dat u ons voorbeelden verschaft van hoe u wenst dat uw website eruit ziet en werkt.

 

U kan uw website bij ons kopen of leasen:

  • Ofwel koopt u de website onmiddellijk aan en betaalt u een éénmalige kost voor het ontwerp, met nadien jaarlijks het abonnement voor de hosting en de domeinnaam
  • Indien u niet meteen voor een grote hap uit het budget wilt staan, kan u kiezen om de site te leasen voor een bescheiden maandelijks bedrag.  Dit bedrag wordt dan maandelijks via een weerkerende opdracht betaald.  Met dit systeem vragen wij wel voor een minimum verbintenis van één jaar.

Welke keuze u ook maakt, we zullen de perfecte website voor uw bedrijf ontwerpen, met SEO optimalisatie (zoekmachine-optimalisatie) in gedachte zodat uw klanten uw bedrijf makkelijk kunnen vinden op de grote zoekmachines zoals Google.

RESPONSIVE WEBSITE ONTWERP

Ziet er goed uit op elk toestel.

Uw klanten zullen een arsenaal aan verschillende toestellen gebruiken om uw website te bezoeken. De dagen waar een website enkel moest werken op een PC zijn lang voorbij.

 

Uw klanten zullen PC’s, laptops, smartphones, tablets en zowat elk toestel met een scherm en een Internetverbinding gebruiken om uw website te bezoeken. Dit stelt enkele vereisten aan het ontwerp van de site.

 

Wij testen onze websites op een grote verzameling smartphones, tablets, PC’s en laptops met verschillende browsers en bestuursystemen om te verzekeren dat de site werkt ongeacht het toestel dat uw klanten gebruiken.

If you think math is hard, try web design.

Om samen te kijken welke oplossing best is voor u, contacteer ons ons op
+32 (0) 472 89 49 44